Xavier Armangué Quintana

Inici

Presentació

Aquesta és la meva pàgina personal. He fet aquesta pàgina per anar enmagatzemant de forma ordenada informació que vaig generant i poder-la compartir fàcilment.

La web està organitzada en 6 seccions. La secció Inici on ens trobem serveix per conèixer on estan els diferent continguts d'aquesta web i anirà indicant què s'ha anat afegint. La secció Curriculum Vitae conté informació de quina ha estat la meva formació tant des del punt de vista acadèmic com professional. A secció Recerca hi ha un remun de quina ha estat la meva carrera investigadora per obtenir el Doctorat. La secció Feina hi ha informació de quina és la meva activitat professional. A la secció Personal hi podeu trobar informació sobre mi, bàsicament imatges de viatges, excursions i de bons records on hi trobareu amics i familiars. Finalment a la secció Enllaços hi podeu trobar una llista d'enllaços útils.

Curriculum Vitae

A la pàgina del Curriculim Vitae hi trobarem el meu curriculum actualitzat dins al desembre de 2003.

Recerca

La pàgina Recerca hi podeu trobar la memoria de la tesi que vaig defensar el 29 d'octubre del 2003, la memoria de la tesina que vaig defensar el 26 de setembre del 2001, així com algunes presentacions i la llista de publicacions en revistes internacionales i les contribucións en congresos.

Feina

En la secció Feina es descriu la meva activitat professional. Ara mateix estic involucrat en el projecte de creació d'una spin-off. Com que tot just es comença hi ha poca cosa a explicar però s'anirà actualitzant properament.

Personal

En la pàgina Personal basicament hi trobareu fotos, des de viatges, visites a diferents llocs com fotos de dinars i sopars amb els amics o la família.

Enllaços

En la secció Enllaços hi podeu trobar enllaços a altres webs, des de buscadors d'internet passant per webs de diferens organismes fins a pàgines d'empreses.

XAQ Free counter and web stats Contacte | ©2003 Xavier Armangué Quintana