Welcome to Toni Martinez's web site.

Aquesta és la meva plana personal. Aqui podràs trobar tot el relacionat amb el meu treball i altres coses.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Benvingut al meu espai web. Em dedico a la informàtica i a mirar de gaudir la vida.

Nom: Toni Martinez Arteaga
Enginyer en Informātica
e-mail: toni.arteaga@terra.es

Biografia

Vaig néixer a Girona al 1972. Vaig estudiar FP d'Electrònica Industrial a l'institut Narcís Monturiol en Figueres. Després vaig anar a        l'Universitat de Girona on vaig acabar els estudis d'Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes. El projecte final de carrera d'aquest consistia en la supervisió i detecció de falles en calderes i bombes. Situat en una planta industrial de calor i fred, amb un sistema expert anomenat CEES C++ Embebed Expert System el qual inclou lògica difusa.

Després d'acabar els estudis tècnics vaig començar Enginyeria Superior en Informàtica, i el resultat del projecte de final de carrera és aquesta plana web. Aquest projecte tracta sobre una nova tecnologia d'intel·ligència artificial Raonament Basat en Casos , aplicada al comerç electrònic. A sota d'aquest text pots trobar els links específics per descobrir aquest nou món.

En la meva estada a la universitat vaig treballar com a investigador col·laborador durant sis mesos en un projecte europeu EUREKA. El qual tractava en la creació de la primera cambra, a nivell mundial, que es capaç de fer un deshidratació de productes intel·ligentment EUROAGRY-INDRYCHA. Aquí vaig desenvolupar una important part amb la tecnologia CBR, Raonament Basat en Casos.

Durant quatre anys he treballat en una empresa visió per computador a Cassà de la Selva (Girona), desenvolupant i dissenyant sistemes basats en visió artificial.

Ara soc professor d'informātica en un institut de secundāria, a l'IES Salvador Espriu de Salt.


 Raonament Basat en Casos aplicat al comerç electrònic
En aquesta plana pots trobar tot el relacionat amb el meu projecte de final de carrera d'Enginyeria en Informàtica.

 Links interessants 
Aquí trobaràs tots els links de gran utilitat que he necessitat pel meu projecte. També hi han altres links que trobo de gran interès.

 Sobre mi
No hi ha res en especial, només algunes imatges i diverses coses.