Dr. Joan Batlle [Visió]Dr. Joan Colomer [eXiT]
Dr. Xevi Cufí [Visió]
Dr. Josep Ll. de la Rosa [eXiT]
Dr. Ramon Fabregat [Comunicacions]
Dr. Teodor Jove Laguna [Comunicacions]
Dr. Ningsu Luo [eXiT]
Dr. Joan Martí [Visió]
Dr. Josep Lluís Marzo Lázaro [Comunicacions]
Dr. Joaquim Meléndez [eXiT]
Dr. Miguel Sainz [IMA]
Dr. Joaquim Salvi [Visió]
Dr. Mateu Sbert [IMA]
Dr. Josep Vehí [eXiT]
Dr. Joseph Aguilar LAAS-CNRSDr. Josep Amat Girbau UPC Bienni 1995-96
Dr. Bruce Batchlor University of Wales U.K. Bienni 1995-96
Dra. Alícia Casals UPC Bienni 1995-96
Dr. Andreu Català Departament d’ESAII - UPC Bienni 1994-95 Va impartir 1 crèdit en el Programa de Doctorat de Sistemes de Visió, Comunicació i Control Avançat.
Dr. François Charot INRIA (Institut National de Recherche en Informatique et en Automatique) Rennes – França Estada des del 18 al 27 de juny de 1996 per donar una conferència dins de l’assignatura Robòtica i Visió per Computador.
Dr. Paolo Dario Scuola Superiore Santa Anna Pisa – Italia Estada des del 18 al 27 de juny de 1996 per donar una onferència dins de l’assignatura Robòtica i Visió per Computador.
Dr. Jordi Domingo Pascual Departament d’Arquitectura de Computadors - UPC Bienni 1995-96 Va impartir 2 rèdits en el Programa de Doctorat de Sistemes de Visió, Comunicació i Control Avançat.
Dr. Josep Maria Fuertes Armengol Departament d’ESAII - UPC Bienni 1994-95 Va impartir 2 crèdits en el rograma de Doctorat de Sistemes de Visió, Comunicació i Control Avançat.
Dr. Antoni Guash Petit Departament d’ESAII - UPC Bienni 1994-95 Va impartir 1 crèdit en el Programa de octorat de Sistemes de Visió, Comunicació i Control Avançat.
José Julián Rodellar Benedé Departament de Matemàtica Aplicada III – UPC Bienni 1995-96
Dr. Antoni B. Martínez UPC Bienni 1995-96
Dr. Neil Mort University of Sheffield U.K. Bienni 1994-95 Estada per donar l’assignatura “real time systems and manufacturing” del programa de doctorat del 31 d’agost al 12 de setembre de 1995.
Dr. El Mustapha Mouaddib Université Jules Verne Amiens Estada des del 28 al 31 de maig de 1996 per donar una conferència dins de l’assignatura Robòtica i Visió per Computador.
Dr. Miquel Angel Piera Departament D’Informàtica – Eng. de Sistemes. Facultat de Ciències - UAB (Universitat Autònoma de Barcelona) Bienni 1994-95 Va impartir 1 crèdit enl el Programa de Doctorat de Sistemes de Visió, Comunicació i Control Avançat.
Dr. Josep Puyol CEAB
Dr.Torten Schoenberg Helsinki University of Technology Estada des del 28 al 31 de maig de 1996 per donar una conferència dins de l’assignatura Robòtica i Visió per Computador.
Dr. Josep Soler Pareta UPC Bienni 1995-96
Dr Jussi Suomela Helsinki University of Technology Estada des del 28 al 31 de maig de 1996 per donar unes conferències dins de l’assignatura Robòtica i Visió per Computador.
Dr. VolkerGraefe Universität der Bunderwerhr München – Alemanya Estada del 4 al 5 de juliol de 1996 per donar una conferència dins de l’assignatura Robòtica i Visió per Computador.
Dr. Daniel Borrajo [eXiT] Universidad Carlos III Espanya Visita de recerca de tres dies. Els dies 21-23 d’abril de 1998. Ha impartit un seminari sobre la planificació oportunista amb robots mòbils i cooperants.exemples d’aplicació amb el simulador de RoboCup.Dr. Antoni Ligeza [eXiT] Cracow University of Mining Polònia Estada de recerca de 6 mesos de 1 de juliol de 1997 fins el 31 de desembre de 1997. Ha impartit 1 crèdit de fonamentrs de sistemes de supervisió de l’assignatura “Sistemes de Supervisió”.
Dr. Naser Prjaca [eXiT] Universitat de Liubliana Bòsnia-Herzegovina Estada de recerca d’1 mes des de l’1 de febrer de 1998 fins l’1 de març de 1998. Ha impartit un seminari sobre tècniques de visió 3D amb robots per a reconeixement d’escenes estàtiques. ha preparat un projecte TEMPUS de cooperació amb Girona.
Dr. Alejandro Aceves [eXiT] LAAS-CRNS França Estada predoctoral d’1 mes, del 20 de maig al 20 de juny de 1999. Ha impartit un seminari sobre el control lògic natural i la seva aplicació a la plataforma de màquina elèctrica d’inducció d’1.5 KWDr. Modesto Angulo [eXiT] Universidad de Oriente Santiago de Cuba – Cuba Estada de recerca de 3 mesos des del 15 de març fins el 15 de juny de 1999. Ha imparti 2 seminaris sonre el control digital de motors així com seminaris de 2on cicle. Ha preparat la base de fururs intercanvis i projectes Intercampus i AECI amb Cuba.
Dr. Bob Ross Barmish University of Wisconsin at Madison Ha impartit el curs “Introduction to interval computations and its applications” el capitol de Probabilistic robustness with intervals.
Dr. Peter Bikfalvi [eXiT] Universitat de Miskolc Hungria Estada de recerca de 9 mesos de l’1 d’abril de 1999 fins el 31 de desembre de 1999. Ha impartit 2 crèdits de lògica difusa dins l’assignatura “Aplicació de la IA al control de processos”.
Dr. Dominique Duhaut [eXiT] Laboratori de Robotique de Paris França Estada de recerca de 3 setmanes, des del 8 d’abril fins al 29 d’abril de 1999. Ha impartit un seminari i varies trobades de recerca en robòtica col.lectiva i agents.
Dr. Jürgen Garloff University of Applied Sciences Konstanz. Ha impartit el curs “Introduction to interval computations and its applications” el capitol de Introductions to interval computations.
Dr Jeffrey Johnson [eXiT] The Open University of UK Visita de recerca de 3 dies, els dies 23 al 25 de març de 1999. Va impartir un seminari sobre la teoria de relacions de grafs connexes i la seva aplicació a la RoboCup. També va proposar i executar 5 benchmarks amb els nostres robots futbolistes i va analitzar l’evolució de 41 partits de futbol entre dos equips 3x3 del nostre Rogi Team 1998.
Dr. Vladik Kreinovich University of Texas at El Paso Ha impartit el curs “Introduction to interval computations and its applications” el capitol de Solutions of systems of nonlinear equations.
Dr. Laszlo Szirmay-Kalos [Mateu Sbert] Universitat Tècnica de Budapest Hungria Estada d’un mes, des del 15 de juny fins al 15 de juliol. Va impartir un la meitat dels crèdits del curs de doctorat, 1.5, sobre Tècniques de Montecarlo aplicades a visualització Realista-M, i també s’ha fet recerca conjunta dins d’un projecte del M.AAEE Espanya-Hungria. A més a més, està fent junt amb el professor Mateu Sbert de la Universitat de Girona un llibre conjunt sobre el tema del curs.
Dr. Antoni Ligeza [eXiT] Cracow University oj Mining Polònia Estada de recerca d’1 mes des de l’1 de desmebre de 1998 fins a l’1 de gener de 1999. Ha participat en la creació de la monografia doctoral de l’assignatura “Sistemes de Supervisió”.
Dr. Svetoslav Markov Bulgarian Academy of Sciences Ha impartit el curs “Introduction to interval computations and its applications” el capitol de The contribution of T. Sunaga to interval analysis and reliable compunting.
Dr. E. Mouaddib [Visió] Université de Picardie Jules Verne – GRACSY França Estada d’1 setmana a partir del 24 de maig fins el 31 de maig de 1999. Visita de recerca i participació en el Programa de Doctorat, impartint 8 crèdits: 4cr. de Robètica Mòvil i 4 cr. en Segmentació interpretació de Sistemes. Ha participat en el projecte Europeu NAURECO.
Dr. Sebastián Rocher [eXiT] Laboratori de robòtica de Paris França Estada predoctoral de tres mesos, del 8 de juny fins el 8 de setembre. Impartirà un seminari sobre robots coopernats. Ajudarà a l’equip humà de futbolistes robòtics per a la competició d’IJCAI ’99 a Estocolm.
Dr. Jan Russek [eXiT] Universitat de Mines de Cracovia Polònia Estada de recerca d’1 mes del 28 de juny fina el 28 de juliol de 1999. Impartirà seminaris de recerca sobre el tema de diagnosi de màquines elèctriques d’inducció i tutoritzarà la recerca que fem amb en Josep Xargayó.
Dr. Raul Vilcahuamán Sanabria [eXiT] Universidad de Hancayo Perú Estada predoctoral d’1 mes. Ha impartit 1 seminari sobre sistemes de distribució elèctrica
Dr.Yunku Yuh [Visió] Universitat de Hawaii Estats Units Estada de 4 dies, des del 13 de febrer fins al 16. Va impartir un seminari de 0.4 crèdits sobre robòtica submarina. S’aprofitarà el contacte per planificar futures col.laboracions de recerca. Ha participat entre d’altres al projecte SAVIUM (Semi-Autonmous Underwater vehicles for Intencion Missions) i a l’ODIN (Omni-Directional Intelligent Navigator). És un dels científics més destacats en el camp del control de robots submarins. Els seus projectes i treballs han estat publicats en les millors revistes científiques sobre el tema. A més, disposa de 2 llibres publicats sobre vehicles submarins.